FlyingBergman

Vi finns i monter B12:34

FlyingBergman AB utvecklar och tillverkar lätta men robusta kamerakranar för att möta aktörers, inom film-, tv-, och reklambranschen, krav på flexibilitet, användarvänlighet och innovation.

På LLB Expo 2022 premiärvisas FlyingBergman-AR1 som är designad för tuffa krav, oberoende av underlag (land eller sjö) och som utnyttjar vårt egenutvecklade stabiliseringssystem – System Action-Reaction – för att hålla kameran stabil även i de svåraste förhållandena.

Inför premiären har FlyingBergman-AR1 under en tid hårdtestats och utvärderats i ett antal film- och TV-produktioner som bl a i Netflix-produktionen ’CLARK’ och Joakim Lundells film ’Feed’ som har biopremiär den 28 oktober.

FlyingBergman-AR1 kräver inga specialfordon utan kan monteras på en vanlig personbil (eller båt) och är testad för att användas i farter upp till 120 km/h. Manövrering av kamerakranen sker enkelt från en kontrollbox i fordonet.

Välkommen att besöka oss i några av våra två montrar, B12:34 eller B12:21 så berättar vi mer. I B12:21 genomför vi varje dag ett antal demonstrationer. Vi kan även genomföra enskilda demonstrationer under eller efter mässan. Bokning kan ske på demo@flyingbergman.se.

Hitta oss på kartan

Varumärken

  • FlyingBergman

Kategorier

  • Bild

Kontakt

FlyingBergman

Tallgrindsvägen 7 155 91  Nykvarn Sverige