nytt datum
Hämta din fribiljett här »

LLB Expo 2022 flyttas till den 4-6 oktober.

LLB Expo som var planerad till den 10-12 maj på Stockholmsmässan flyttas fram. Detta till följd av de datumändringar som skett med mässor i Europa och som påverkar LLB Expo direkt. LLB föreningen, som är en branschorganisation för upplevelseteknik, har i samråd med Stockholmsmässan beslutat att flytta fram genomförandet till den 4-6 oktober 2022.

LLB Expo är Nordens viktigaste plattform för upplevelseteknik och är en viktig mötesplats för hela branschen när det gäller utbildning, nätverkande men inte minst lansering av produkter.

Med LLB Expo 2022 är tanken att vi skulle leverera en omstart när det gäller mässan, genom att skapa en plattform där det läggs ett väldigt stort fokus på nätverkande men också utbildning. Många nya upplevelser kommer att lanseras under LLB Expo 2022 som vi tidigare inte haft under mässdagarna. Vi kommer inom kort berätta mer om dessa men vi lovar att besökare inte kommer bli besvikna.

Pandemin har påverkat vår bransch under mycket lång tid då det inte varit möjligt att genomföra i princip några fysiska event. Tidpunkten för när LLB Expos 2022 skulle arrangeras bestämdes för över ett år sedan, men påverkas naturligtvis av att andra aktörer väljer att flytta till eller ligger nära våra datum och därför har vi valt nya datum där inga större arrangemang sker samtidigt. Vi har i samråd med både besökare och utställare stämt av detta beslut för att hitta ett alternativ som alla kan känna sig nöjda med och göra det möjligt för många att delta på LLB Expo.

-Vi vill erbjuda alla i branschen en mötesplats där så många som möjligt ska kunna träffas, både utställare och besökare säger Niklas Arvidsson ordförande i LLB Föreningen. Vi har jobbat för en mässa i maj men när Integrated Systems Europé, ISE i Barcelona tvingats att flytta fram sitt genomförande pga. pandemin och då arrangeras samma datum som LLB Expo påverkar det oss. Vi vill ge branschen en möjlighet att kunna medverka och besöka båda eventen, därmed har vi valt att flytta LLB Expo till ett senare datum.

 -Vi på Stockholmsmässan har ett mycket nära samarbete med branschförening LLB och LLB Expo sedan mer än 10 år tillbaka. Det är oturligt att andra aktörer inte respekterar andra mässor och då får vi tillsammans jobba för att hitta lösningar som fungerar för branschen säger Christina Olsson, Projektledare LLB Expo för Stockholms Mässan.