llb awards

Utmärkelserna delas ut till framstående personer och företag som skapar, drivit och/eller har gjort något alldeles extra för vår bransch.

LLB Awards

våg

LLB Awards delas ut av branschorganisationen LLB och består av två stycken utmärkelser. 


  • LLB Award - Eldsjäl
  • LLB Award - Visonär

Utmärkelserna delas ut till framstående personer och företag som varit med och skapat, drivit och/eller har gjort något alldeles extra för vår bransch.

Den ena utmärkelsen delas ut till en person som har gjort något unikt eller har skapat något unikt. Den andra utmärkelsen går till ett företag i branschen som på ett nytänkande och annorlunda sätt skapat något som sätter vår bransch på kartan. 

LLB Awards delas ut vartannat år under LLB Expo. 

våg

Priset delas ut i två kategorier

LLB Award-Eldsjäl 
Detta pris går till en person som varit med att skapa, tillverka, utveckla eller driva något som skapar ett mervärde för vår bransch. Ett pris för en person som vågar något som inte alla andra gör.

LLB Award-Visionär 
Är ett pris som tilldelas ett företag i vår bransch. Företaget skall på något sätt sticka ut i mängden för att våga visa vägen till nya visioner och framgångar. Företaget som tilldelas detta pris skall vara ett praktexempel på att man vågar göra något, tro på sin idé och i sin tur växa som bolag
.

 

logo

 

 

Vinnare av LLB Awards 2020-2021

Fundera redan nu på om det är någon som du vill nominera till LLB Awards. Mer info om när nominering öppnar kommer längre fram. Prisutdelningen kommer ske under LLB Expo 4-6 oktober på StockholmsmässanErika Lagerbielke

Designen av priset till LLB Awards och Bullen Awards är skapad av Erika Lagerbielke


Läs mer »

Tidigare vinnare

LLB Awards anordnas vartannat år och det finns två olika priskategorier: LLB Award – Eldsjäl och Visionär.

Läs mer »