llb awards
Jag vill nominera!

LLB Awards

 

Priset LLB Awards är skapat för att lyfta fram framstående personer och företag som gjort något alldeles extra för vår bransch och som är en del i utvecklingen framåt och därmed skapar en bättre bransch för oss alla.

Med priset vill vi hylla och uppmärksamma deras jobb och visa uppskattning för deras drivkrafter för branschens utveckling.

LLB Awards delas ut av branschorganisationen LLB och består av två utmärkelser: 

LLB Award - Eldsjäl 
Priset går till en person som varit med att skapa, tillverka, utveckla eller driva något som skapar ett mervärde för vår bransch.

Priset ska gå till en person som vågar något som inte alla andra gör. Någon som sticker ut i mängden och gör det där ”lilla extra”. Vi vill att priset ska gå till någon som antingen inom sin profession har inspirerat och utvecklat branschen, eller som varit en del i att lära upp nästa generation i branschen, som är en förebild och mentor. Priset ska gå till någon som brinner för att skapa inspiration för andra och/eller utveckla vår bransch. Kort och gott, en eldsjäl.

LLB Award - Visionär 

Är ett pris som tilldelas ett företag i vår bransch. Företaget skall på något sätt sticka ut i mängden för att våga visa vägen till nya visioner och framgångar. Företaget som tilldelas detta pris skall vara ett praktexempel på att man vågar göra något, tro på sin idé och i sin tur växa som bolag. 

Vi vill lyfta fram ett företag som sticker ut i mängden, och som inspirerar andra. Som har en framtidstro och där vi gärna ser att man också jobbar för hållbarhet inom miljö och ekonomi för att långsiktigt skapa framgångsrika företag i vår bransch. Mottagaren av priset vill vi ska vara ett företag som har en förmåga att se framtidens möjligheter och inspirera andra, en visionär.

LLb-awards

Vinnare av LLB Awards 2020-2021

Nomineringen är öppen

Nu kan du nominera till LLB Awards. Prisutdelningen kommer ske under LLB Expo 4-6 oktober på Stockholmsmässan

Jag vill nominera!

Erika Lagerbielke

Designen av priset till LLB Awards och Bullen Awards är skapad av Erika Lagerbielke


Läs mer »

Tidigare vinnare

Tidigare vinnare - Läs mer om vinnarna av LLB Awards 2015.

Läs mer »