LLb Expo 2024

Nordens ledande mässa inom upplevelseteknik

Därför ska du ställa ut på LLB Expo

LLB Expo är Nordens största mötesplats för aktörer inom ljud, ljus, bild och AV-teknik. Mässan arrangeras vartannat år och samlar fler än 3000 besökare och nära 1000 seminariedeltagare.  

LLB Expo är den självklara mötesplatsen där branschen samlas för inspiration, upplevelse, nätverkande och kunskap. En arena där det senaste inom upplevelseteknik, utrustning inom ljud, ljus, video, scen, riggning, AV och konferensteknik presenteras.

Här visas vilka tekniska lösningar som är tillgängliga, hur studios och konferenslokaler ska utformas, hur möten/event ska utformas och unika mötesupplevelser förverkligas och mycket mer.

För att ytterligare skapa möjligheter till väntade och oväntade möten planerar vi att skapa fler mässmiljöer som bjuder in till nätverkande genom bland annat lounge ytor och After Fair.

Välkomna att återigen träffa era kunder och presentera de senaste nyheterna!

 

Vill du ställa ut på mässan? Kontakta mig

Annika Karlsson

Sales Manager

+46 8 749 41 64

Citat från våra tidigare besökare

Varför besökte du LLB Expo?

"Uppskattar att det finns en mötesplats i Sverige för oss som jobbar tekniskt med media."
"Alltid mycket givande både ny teknik ock nya kontakter."
"Jag anser att mässan är en viktig informationskanal inom ljud, ljus och bild."
"Ser verkligen fram emot nästa LLB Expo! Mycket inspiration och bra nätverkande!."


Vad gjorde dig extra nöjd efter ditt besök på LLB Expo?

"Att få ʺhålla iʺ alltså känna, testa och få information om nyheter."
"Lätt att komma i kontakt med de olika utställarna och få testa och få nya idéer på lösningar."
"Personliga möten, träffa folk med samma intressen."
"Mångfald och bredd."
"Bra kontaktnät, bra nätverkande."

 

Du träffar:

På mässan träffar du representanter från scener, studios, arenor, broadcast, hotell- och konferensanläggningar, restauranger, museer, fastighetsbolag, tillsammans med fastighetsägare, monterbyggare, installatörer, konsulter, producenter, uthyrningsföretag, produktionsbolag, studenter och slutkunder som eventbolag med flera.

Ökat intresse

När LLB Expo genomfördes 2018 var det ett framgångsrikt genomförande med över 100 utställare (en ökning med 20% jämfört med 2016)

Besökarna ökade med 15% (3900). Det var även en kraftig ökning av seminariedeltagare. 1200 seminariebesök gjordes under de här dagarna.

Vi tror att LLB Expo kan bli ännu bättre. Med ett bredare utbud av deltagare och ett ännu bättre seminarieprogram.

Nöjdhet

Senast mässan arrangerades av LLB och Stockholmsmässan (2016) var 77% av besökarna nöjda eller mycket nöjda med besöket på mässan och 88% sa att de absolut skulle komma till nästa mässa.

93% av utställarna var nöjda eller mycket nöjda med antalet kontakter de fick under mässan och 36% fick fler än 20 kunder under mässan, 6% fick fler än 100 kunder.