Stall ut

Nordens ledande mässa inom upplevelseteknik

Därför ska du ställa ut på LLB Expo

LLB Expo är den självklara mötesplatsen där branschen samlas för inspiration, upplevelse, nätverkande och kunskap. En arena där det senaste inom upplevelseteknik, utrustning inom ljud, ljus, video, scen, riggning, AV och konferensteknik presenteras.

Här visas vilka tekniska lösningar som är tillgängliga, hur studios och konferenslokaler ska utformas, hur möten/event ska utformas och unika mötesupplevelser förverkligas och mycket mer.

För att ytterligare skapa möjligheter till väntade och oväntade möten planerar vi att skapa fler mässmiljöer som bjuder in till nätverkande genom bland annat lounge ytor och After Fair.

Välkomna att återigen träffa era kunder och presentera de senaste nyheterna!

 

Vill du ställa ut på mässan? Kontakta mig

Peter Bäärnhielm

Sales Manager

+46 8 749 42 83

Ökat intresse

När LLB Expo genomfördes 2018 var det ett framgångsrikt genomförande med över 100 utställare (en ökning med 20% jämfört med 2016)

Besökarna ökade med 15% (3900). Det var även en kraftig ökning av seminariedeltagare. 1200 seminariebesök gjordes under de här dagarna.

Vi tror att LLB Expo kan bli ännu bättre. Med ett bredare utbud av deltagare och ett ännu bättre seminarieprogram.

Nöjdhet

Senast mässan arrangerades av LLB och Stockholmsmässan (2016) var 77% av besökarna nöjda eller mycket nöjda med besöket på mässan och 88% sa att de absolut skulle komma till nästa mässa.

93% av utställarna var nöjda eller mycket nöjda med antalet kontakter de fick under mässan och 36% fick fler än 20 kunder under mässan, 6% fick fler än 100 kunder.