Technology Breakfast

LLB Expo lanserar i år 2022 något vad vi kallar Technology Breakfast där vi bjuder alla som kommer in lite extra tidigt på onsdag morgonen klockan 08:30 på kaffe och macka.

Kom och lyssna på våra utställare som kort berättar om deras nyheter som kommer att finnas. Varje utställare har 2-3 minuter på sig att berätta den senaste tekniken och sedan kan DU besöka deras monter för att lära dig mer.

Datum: 5 oktober
Tid: 08.30-09.30
Plats: Green Room Bar, B01:30

Anmälan är öppen! 

Träffa och lyssna till följande företag


Chauvet Professional

Ovation är ett otroligt innovativt produkt serie för scen och teater. Den första produkten REVE-3 är med 6 färger och på max 350W strömförbrukning. Upp till 13 000 lumen med 26 graders lins, vilket är högre än HPL750 och 1200W halogen på många fabrikat. TM30 på 94 och CRI på över 95. Mer hållbar och lägre förbrukning är bara några av fördelarna. Lyssna på Chauvet Ovation satsning.
Talare: Ben Virgo

Chamsys

Med MQ500/250 Stadium series kan man utan externa nätverksenheter leverera upp till 250 DMX universum direkt från ljusbordet. Lyssna på James om Chamsys tankar om inbyggd processor kraft och vad stadium produkter är kapabla till.
Talare: James Harrison


ClayPaky

ClayPaky Xtylos har tagit marknaden med storm efter återigen lansera unika produkter. Med en patenterad RGB laserljuskälla som gör att man inte behöver traditionella tillstånd och ger en enorm ljusstyrka i RGB.
Talare: Alessandro Melegaro

EXE Technology

EXE Technology lanserar SENSE Motor Controller med bl.a. dual speed och vario-speed. Alla kontroller är 8-kanaler och länkas ihop via Ethernet och synkas upp till 96-kanaler. Lätt som 1,2 och 3.
Talare: Fabio PradaFlyingBergman-AR1

Världspremiär!
FlyingBergman-AR1 är resultatet av flera års utveckling och testning av en svensk mobil kamerakran som har tagits fram för att möta de nya krav som ställs på smidighet, enkelhet och robusthet i samband med film- & TV produktioner. Träffa oss i någon av våra två montrar B12:34 eller B:UTE01 och se FlyingBergman- AR1 in action.
Talare: Gunnar Hoaas

Semafor

Ny trådlös teknik från WisyCom
Björn Zabell från Semafor Mediateknik presenterar kort den senaste tekniken från WisyCom när det gäller trådlös radio teknik.
Talare: Björn Zabell

Portman Lights

EYE-Candy effekter på riktigt
Dominik från Portman Lights i Polen berättar om deras senaste produkt S-TRIBE, en riktigt EYE-Candy effekt som passar in på streaming studios, TV Studios eller olika event som bakgrundseffekter. Portman unika sortiment är idag världsledande inom denna kategori.
Sennheiser

Sennheiser Evolution Digital Wirelss – EW DX
EW-DX är ett stort steg i evulutionen till det perfekta digitala trådlösa mikrofonsystemet och det har begåvats med så kraftfull teknik att de största problemen och arbetsinsatserna som normalt är förknippat med trådlöst nu helt eleimineras. EW-DX visas för första gången i Sverige här på llb expo, inför leveransstarten.
Talare: Nikolai Petef